Ons product:

TABS

Ontmoet TABS.

Voor wie is TABS geschikt?

Verras je bezoekers met een interactieve vloer, tafel of muur en zorg voor een onvergetelijke ervaring. Families zijn niet weg te slaan bij deze interactieve speelsensaties. Door het grote aanbod van leuke, spannende en educatieve spellen is er voor ieder wat wils. Je bezoekers hebben plezier, ze blijven langer, en het allerbelangrijkste: ze komen er voor terug. TABS komt in twee interactieve vormen; De TABS Floor en de TABS Table. We denken graag met je mee welke vorm het beste bij jou past. Samen zorgen we voor een volledig geïntegreerd interactief systeem, die aansluit op jouw wensen en op die van je bezoekers. Meer weten over de verschillende uitvoeringen?
Active_Floor_bewegend_leren1
Active_Floor_bewegend_leren_2

TABS Floor.

TABS Floor is dé interactieve vloer die jouw bezoekers aantrekt en ervoor zorgt dat ze langer blijven. Kinderen én volwassenen gebruiken hun lichaam als joystick en spelen meerdere spellen op de vloer door te rennen, springen, draaien en dansen. Door het enorme spelaanbod is er een spel voor iedere familie. Ook als de volwassenen niet spelen, houden ze van TABS. Ze hebben even minder omkijken naar de kinderen, waardoor ze langer kunnen blijven en actiever bezig zijn met jouw organisatie.

De vloer kan op verschillende groottes geleverd worden en wordt daardoor helemaal aangepast op de ruimte. Door de volledige integratie past de vloer altijd binnen het interieur. Deze eye-catcher is ideaal voor o.a. restaurants, winkelcentra, hotels, wachtkamers, vakantieparken en speelhallen. Op zoek naar een optimale klantbeleving voor jouw bezoekers? Neem hier contact op.

 

TABS Table.

TABS Table geeft een magische ervaring aan families die hier aan zitten of staan. Het gehele tafeloppervlak wordt gebruikt als een levensgrote interactieve tablet en brengt de ruimte eromheen tot leven. De aanrakingen worden opgepikt door de bewegingscamera, waardoor vrijwel iedere tafel geschikt is als TABS Table. Door de vele beschikbare spellen en de eenvoudige bediening blijft de tafel uren bezet.

De TABS Table kan zowel heel subtiel als zeer opvallend worden ingezet. De TABS Table is ideaal voor o.a. restaurants, winkelcentra, hotels, wachtkamers, vakantieparken en speelhallen. Deze tafel inzetten voor het verhogen van je klanttevredenheid? Neem hier contact op.

Waarom TABS van ConnectAndPlay?

100% veilig en hygiënisch

Een volledig hufterproof en brandschoon systeem, doordat er geen materialen in de open ruimte staan. Wel zo prettig!

Geen omkijken naar

Wij hebben al jarenlange ervaring met installatie van interactieve producten. Inclusief service en garantie, volledig door ons verzorgd.

Eenvoudig in gebruik

Na de door ons verzorgde installatie is het direct tijd om te genieten. De bediening is gemakkelijk en de spellen werken intuïtief.

100% kindvriendelijk

Ouders kunnen hun kinderen met een gerust hart laten spelen. De spellen zijn voor kinderen (en stiekem ook volwassenen!) van alle leeftijden.

Over TABS.

Door het combineren van technologieën, verandert TABS iedere oppervlakte in een interactieve speelsensatie; of dit nou een vloer, muur of tafel is. TABS maakt gebruik van een hoge kwaliteit beamer, computer en 3D camera’s om de verschillende spellen, namen of logo’s te projecteren op de gewenste oppervlakte. Door het gebruik van de 3D camera worden alle bewegingen nauwkeurig vastgelegd, wat zorgt voor een eenvoudige bediening en snelle reactie. Het resultaat is een op maat gemaakt interactief entertainment, wat niet snel vergeten wordt door jouw bezoekers.

Probeer het zelf

• Ga voor de optimale klantbeleving • Entertain je bezoekers met een volledig geïntegreerd interactief systeem • Creëer terugkomende fans

Neem vrijblijvend contact op

Connectandplay 2021

Build by: MrSunshine