The place to Wieblie! 

Samenwerking met platform voor bewegend leren – Wieblie!

Groot nieuws: ConnectAndPlay heeft een enorme sprong gemaakt! We hebben onze krachten gebundeld met platform voor bewegend leren Wieblie! Sinds 1 november zijn wij de trotse mede-eigenaar van dit eigenwijze platform. We staan te trappelen om samen de onderwijswereld op stelten te zetten, het liefst letterlijk.

Wieblie ConnectAndPlay logo

Waarom deze samenwerking?

Bij ConnectAndPlay hadden we al een oogje op Wieblie vanaf de allereerste kennismaking. We leveren, zoals bekend, interactieve leermiddelen zoals de Active Floor en SPORTsWall. Daarmee willen we bewegend leren stimuleren, maar onze jarenlange ervaring leert dat er meer nodig is dan de juiste kennis en voldoende middelen.

Bewegend leren de norm in het onderwijs

Zowel ConnectAndPlay als Wieblie willen allebei niets liever dan dat bewegend leren de norm wordt. Voor álle kinderen. Daarom hebben we onze ideeën gemixt en gematcht tot een opzet waarmee we scholen écht kunnen helpen dit van de grond te krijgen. Zonder Wieblie was ons dat nooit gelukt, en omgekeerd geldt voor hen hetzelfde. Oftewel: win-win!

Rennende kinderen schoolgang

Wat betekent deze samenwerking voor scholen?

Partners in bewegend leren

  • Wieblie is dé plek waar je je kunt laten inspireren op het gebied van bewegend leren. Je vindt er alle informatie en kant-en-klare lessen die je nodig hebt.
  • ConnectAndPlay blijft jouw aanbieder voor interactieve middelen als de ActiveFloor en de SPORTsWall. Door de faciliteiten op Wieblie kunnen we scholen echter veel beter ondersteunen in het gebruik en de mogelijkheden van deze interactieve middelen.
  • Wieblie is voortaan de plek waar je kunt aankloppen voor praktische hulp en ondersteuning bij de transitie naar bewegend leren. Met een maatwerk traject, afgestemd op jullie wensen en situatie, zorgen we er samen voor dat jouw school écht uit de startblokken komt. Van inventarisatie tot en met implementatie.
  • Tot slot breiden we ons aanbod uit met diensten en kennis van andere aanbieders op het gebied van bewegend leren. Nooit meer zoeken en proberen wijs te worden uit de wirwar aan mogelijkheden, maar alles overzichtelijk op één bekende plek: Wieblie!

Reden voor een feestje!

Een samenwerking om te vieren

Ben je al benieuwd naar alle mogelijkheden op Wieblie? Snappen we! Via deze link kun je je aanmelden voor een gratis demo account op Wieblie. Hiermee krijg je een maand de tijd om alle bewegend leren lessen en inspiratie te ontdekken. Huppel snel naar Wieblie en ontdek de vele mogelijkheden!

Samen sterker dan alleen

Meer weten over ons en onze drijfveren? Lees hier dan vooral verder. En heb je nog vragen of plopt er ineens een goed idee op dat je met ons wilt delen? Laat je horen! We staan open voor al jullie suggesties en feedback. Op naar bewegend leren als de norm in het basisonderwijs!

Beweging in onderwijs

Neem vrijblijvend contact op

ConnectAndPlay 

Van Heekstraat 15

3125 BN Schiedam

Contact us

085 - 7603631

info@connectandplay.eu

Follow us

Facebook

Instagram

Connectandplay 2021

Build by: MrSunshine