Connect And Play – alle kinderen gezond in beweging

Over ons

ConnectAndPlay werd in 2012 opgericht door de huidige CEO Mark Blijleven. Het bedrijf begon met de verkoop van interactieve producten met als voornamelijk doel; het vermaken van kinderen. Onze producten waren destijds o.a. te vinden bij indoor speeltuinen en McDonalds. In 2018 zijn wij een samenwerking aangegaan met het Deense bedrijf ”ActiveFloor”. Ons doel veranderde van het vermaken van kinderen naar bewegend leren. 

Rennende kinderen schoolgang

Over ConnectAndPlay

Onze missie is nooit veranderd; Alle kinderen gezond in beweging! We motiveren kinderen om dagelijks te leren, te bewegen en te spelen. Echter leert onze ervaring dat er meer nodig is dan alleen leveren van een product.
Dat is de reden dat wij per 1 november 2021 onze krachten hebben gebundeld met Wieblie – een speelplaats vol inspiratie op het gebied van bewegend leren. Wij zijn trotse mede-eigenaar geworden. 

Samenwerking ConnectAndPlay en Wieblie

Met Wieblie brengen we alle informatie en initiatieven rond bewegend leren overzichtelijk samen. En nog belangrijker: we springen actief bij om scholen te helpen bij de belangrijke transitie naar meer beweging gedurende de lesdag. Met ondersteuning en begeleiding in de vorm van lessen, trainingen en trajecten op maat, zodat we uiteindelijk alle kinderen in Nederland van hun stoel krijgen. Het resultaat is dat bewegend leren een vast onderdeel is van de lesdag.  

Onze missie en visie

Alle kinderen gezond in beweging!

Dit doen wij met onze integrale bewegend leren aanpak. Met behulp van onze producten en diensten brengen we digitalisering en beweging samen. Hierdoor raken kinderen geprikkeld en worden ze gemotiveerd om in beweging te komen. Om onze missie te behalen motiveren wij niet alleen kinderen, maar ook (of misschien wel vooral) de mensen en organisaties die een grote rol spelen in hun leven. Denk hierbij aan het onderwijs, de kinderopvang, zorgcentra en vrije tijd sectoren als speelparadijzen, hotels, restaurants en winkelcentra.

Schoolgym kinderen_spelen
Beweging in onderwijs

Visie

Onze visie is dat bewegend leren voor kinderen van alle leeftijden de norm wordt. Om dit te bereiken willen we kinderen op alle momenten van de dag motiveren om meer in beweging te komen. Op school, op de kinderopvang, in zorgcentra én in hun vrije tijd. Waarom wij bewegend leren zo belangrijk vinden? Onderzoek heeft aangetoond dat beweging leidt tot een algehele verbetering van de fysieke en mentale gezondheid van kinderen. Daarnaast is bewezen dat beweging zorgt voor betere leerprestaties bij kinderen. Een win-win situatie als je het ons vraagt.

Werken bij ConnectAndPlay?

Ons team

Pasfoto Mark Blijleven

Mark Blijleven - Commercieel Directeur

“De combinatie van leren en bewegen heeft de toekomst, dat staat voor mij vast. Maar willen we het écht laten gebeuren, dan moeten we alles uit de kast trekken. Ik wil niet het bedrijf runnen dat alleen een product levert, maar juist breder kijkt naar wat er nodig is om bewegend leren écht in te zetten. Dat is de drijfveer die ervoor zorgt dat ik elke dag weer met veel plezier en enthousiasme, en samen met een fantastisch team, werk om deze missie vorm te geven en een echte impact te leveren. Ik ben pas tevreden als bewegend leren écht onderdeel is van het leven van kinderen. Te beginnen bij het onderwijs, maar ook daarbuiten.”

Pasfoto Monika Latinovic

Monika Latinovic - Operations

“Wat mij het meest aansprak aan ConnectAndPlay is hoe bewegen met leren wordt gecombineerd op scholen. Ik vind het belangrijk dat kinderen hun schooltijd oprecht als leuk ervaren en er tegelijkertijd het beste uit kunnen halen. Het is geweldig dat beweging kan worden ingezet om de leerprestaties naar een hoger niveau te tillen. Ik zou het ongelooflijk vinden als bewegend leren standaard wordt opgenomen in het dagelijks lesprogramma.”

Pasfoto Nadja Hoekstra

Nadja Hoekstra - Marketing en Communicatie

“Ik ben bij ConnectAndPlay gaan werken omdat de missie mij ontzettend aansprak. Zelf heb ik als kind onwijs veel gesport en buiten gespeeld, waardoor ik aan voldoende beweging kwam. Maar dat is – zeker in deze tijden – niet voor alle kinderen het geval. Terwijl beweging juist enorm belangrijk voor hen is. Daarom werk ik graag mee aan de missie om zoveel mogelijk kinderen in beweging te krijgen!”

Pasfoto Marielle van Bruggen

Marielle van Bruggen - Content ontwikkelaar

“Ik werk bij ConnectAndPlay omdat ik enthousiast word van kinderen in beweging. Binnen mijn werk in het basisonderwijs merk ik hoe belangrijk en motiverend bewegen voor kinderen is en hoeveel plezier daarmee gepaard gaat. Kinderen laten bewegen en tegelijkertijd iets laten leren is voor mij de ultieme combinatie. Met het maken van spellen, het vormgeven van templates en het ontwikkelen van een e-learning werk ik graag mee aan een toekomst vol beweging!”

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact op

Connectandplay 2021

Build by: MrSunshine