Bewegend Leren krijgt extra impuls! 

Impact Tech Ventures is toegetreden als onze nieuwe partner.

Groot nieuws: Met trots maken wij bekend dat Edward de Jager en Hendrik Halbe, founders van Unkown Group, met Impact Tech Ventures zijn toegetreden als onze nieuwste partner.

Unknown Group is een Venture Capital en Business Development bedrijf dat ondernemers en hun bedrijven ondersteunt in het brengen van innovaties. Met hun zusterbedrijf Kids Worldwide Factory, focussen zij zich op Edutainment: Educational Entertainment. In de komende periode gaan we gezamenlijk bouwen aan een eco-systeem van innovaties en innovatieve bedrijven om zo nog meer impact te kunnen leveren. 

Bewegend Leren krijgt extra impuls! 

Waarom deze samenwerking?

De samenwerking biedt ons de ruimte om verder te werken aan de groeiplannen, het maken van ons eigen eco-systeem, het uitbreiden van ons team en de professionalisering binnen de organisatie. Samen met ons steeds harder groeiende team en partners werken we elke dag weer aan ons doel, zorgen voor meer impact met bewegend leren!

Bewegend leren de norm in het onderwijs

ConnectAndPlay en Unknown Group willen beide dat bewegend leren de norm wordt voor álle kinderen. Daarom hebben we onze krachten gebundeld om het onderwijs écht te kunnen helpen met Bewegend Leren. 

Rennende kinderen schoolgang

Mark Bijleven (directeur – Wieblie & ConnectAndPlay): “Door deze samenwerking kunnen wij nog meer kinderen in beweging krijgen! Wij kunnen hierdoor onze groeiambities om bewegend leren de norm te maken in het basisonderwijs realiseren en onze interactieve producten en diensten doorontwikkelen. Wij zijn de speelplaats voor bewegend leren.”

Pasfoto Mark Blijleven

Edward de Jager (directeur Impact Tech Ventures): “Wieblie en ConnectAndPlay zijn een uitstekende toevoeging aan ons participatie portfolio. Samen met onze zusterbedrijven Unknown Group en Kids Worldwide Factory werken wij onder andere aan impact innovatie op het gebied van Edutainment en EdTech voor kinderen. Wieblie en ConnectAndPlay sluiten perfect aan bij ons motto ‘Play is the Way’.”

Reden voor een feestje! 

Samen sterker dan alleen

Meer weten over ons en onze drijfveren? Lees hier dan vooral verder. En heb je nog vragen of een leuk idee op dat je met ons wilt delen? Laat je horen! We staan open voor al jullie suggesties en feedback. Op naar bewegend leren als de norm in het basisonderwijs!

Neem vrijblijvend contact op

ConnectAndPlay 

Van Heekstraat 15

3125 BN Schiedam

Contact us

085 - 7603631

info@connectandplay.eu

Follow us

Facebook

Instagram

Connectandplay 2021

Build by: MrSunshine