Onze bewegend leren diensten:

Meerdaagse cursus bewegend leren

Meerdaagse verdiepingscursus bewegend leren

Binnen jouw school of stichting zorgen dat bewegend leren een standaard onderdeel van de lesdag wordt? Dan is deze meerdaagse verdiepingscursus voor leerkrachten en onderwijsassistenten in het (speciaal) basisonderwijs zeer geschikt. Deze meerdaagse verdiepingscursus is er op gericht dat onderwijsprofessionals bewegend leren een vaste plek in hun lesdag kunnen geven, zonder veel tijd en moeite!

Active_Floor_bewegend_leren_2
Active_Floor_bewegend_leren_2

De inhoud van onze cursus

In deze cursus geven we niet alleen praktische voorbeelden. Ook zoomen we bijvoorbeeld in op de meest recente onderbouwing van bewegend leren. Hierbij gaan we in op het effect van bewegend leren op sociaal-emotionele aspecten en op leerprestaties van kinderen. Bovendien zoomen we in op de nodige gedragsverandering om bewegend leren onderdeel van de les te maken.

Deze cursus geven we in samenwerking met onze kennispartner Wieblie. Onderdeel van de cursus is dat al het lesmateriaal én kant-en-klare Bewegend Leren lessen terug zijn te vinden in kennisplatform en leeromgeving Wieblie. Op het platform krijg je in besloten groep toegang tot een community waar je met collega’s eigen lesideeën kunt delen en verzamelen. Alles omtrent bewegend leren is handig en overzichtelijk te vinden op één plek. Na de cursus houd je één jaar toegang tot al het lesmateriaal.

Is deze verdiepingscurcus geschikt voor mij?

De cursus is geschikt voor onderwijsprofessionals in het primair onderwijs die interesse hebben in bewegend leren. Het kan handig (en leuk!) zijn om met het hele team mee te doen. Mocht er al een werkgroep voor Bewegend Leren aanwezig zijn bij jou op school, is het handig om met minimaal een andere collega uit de werkgroep deel te nemen.

Data en tijden in overleg. Neem hieronder contact op voor de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op

Meer weten over het Nationaal Programma Onderwijs? Check hier de officiële website.

ConnectAndPlay 

Van Heekstraat 15

3125 BN Schiedam

Contact us

085 - 7603631

info@connectandplay.eu

Follow us

Facebook

Instagram

Connectandplay 2021

Build by: MrSunshine