Aanvragen:

Inhaal - en ondersteuning programma

Een grote wens om bewegend leren te implementeren bij jou op school, maar geen budget? 

Gebruik het inhaal- en ondersteuningsprogramma

De subsidie inhaal- en ondersteuningsprogramma is nu open voor tijdvak 5. Wellicht heb je er al eerder een aanvraag voor gedaan of ben je nog in dubio om weer een aanvraag te doen. Even het geheugen opfrissen over deze subsidie en wat het ook alweer inhoudt? Lees hier de blog van onze partner MAZE Subsidies over deze regeling.

Inzetten subsidie met ConnectAndPlay

De inhaal-en ondersteuningssubsidie is in te zetten met activiteiten van ConnectAndPlay. Dit doen we bijvoorbeeld door een aanbod neer te zetten van 25 uur om achterstanden weg te werken. Deze achterstanden kunnen zijn op de kernvakken, maar zeker ook op de zaakvakken. Wij kunnen hierin ondersteunen door bijvoorbeeld aan de slag te gaan met de taligheid van deze vakken of inhoudelijk.

Onze diensten

Hoe dit aanbod wordt opgebouwd ligt aan jouw school en aan de wensen. Onze aanpak is namelijk geen one size fits all, maar een adaptieve mix van producten en/of diensten. We hebben dan ook diverse activiteiten om bewegend leren een plek te geven in jullie onderwijs. Zo hebben we o.a.:

Deze activiteiten worden met jou samen bepaald en neergezet. Het is mogelijk om de benodigde materialen voor de activiteiten (deels) uit de subsidie te bekostigen. Dat hangt af van wat je aan zou willen schaffen.

Tabs_2

Samenvatting

Wil jij op een innovatieve en duurzame wijze de achterstanden op jouw school aanpakken door in te zetten op bewegend leren? Dan helpen we je graag verder met onze verschillende diensten op bewegend leren. Neem hieronder vrijblijvend contact met ons op om te bekijken welke mix van producten en/of diensten geschikt is voor jullie plannen en wensen.

Neem vrijblijvend contact op

Meer weten over het Nationaal Programma Onderwijs? Check hier de officiële website.

ConnectAndPlay 

Van Heekstraat 15

3125 BN Schiedam

Contact us

085 - 7603631

info@connectandplay.eu

Follow us

Facebook

Instagram

Connectandplay 2021

Build by: MrSunshine