Bewegend leren voor onderwijs, kinderopvang, zorg en vrije tijd.

ONDEK CONNECTANDPLAY!

Wij motiveren kinderen om in beweging te komen, en dat op alle momenten van de dag!

Onze missie is kinderen motiveren om te leren, te bewegen en te spelen – op alle momenten van de dag. Dit begint al bij meer beweging op school. Maar ook op de kinderopvang, bij zorginstellingen, én in hun vrije tijd. Waarom? We zien dat kinderen veel te lang en veel te vaak stil zitten, terwijl beweging juist van enorm belang voor hen is. 

 

Over Connect and play

Waarom ConnectAndPlay?

Het probleem:

Wist je dat 80% van de kinderen te weinig beweegt? Terwijl uit vele onderzoeken al naar voren is gekomen dat beweging juist ontzettend belangrijk is voor kinderen. Zo verbetert beweging de sociale, motorische en cognitieve vaardigheden. Daarnaast zorgt beweging voor een lagere kans op diabetes, een verlaging van vetmassa en BMI bij kinderen met overgewicht en obesitas, een versterking van botten en spieren én een verhoging van het gevoel van eigenwaarde. Om maar een paar voorbeelden te benoemen. Kortom, de voordelen van beweging zijn gigantisch en het is dan ook eigenlijk onacceptabel dat zoveel kinderen te weinig beweging krijgen. 

De oplossing:

Bewegend leren

Bewegen leidt tot een algehele verbetering van de fysieke en mentale gezondheid van kinderen. Daarnaast is bewezen dat beweging zorgt voor betere leerprestaties bij kinderen. Een win-win situatie. Bewegend leren zou de norm moeten worden voor kinderen van alle leeftijden. Om dit te bereiken willen we kinderen op alle momenten van de dag motiveren om meer in beweging te komen; op school, op de kinderopvang, in zorgcentra én in hun vrije tijd. Maar hoe doe je dat als kinderen liever achter hun telefoon of tablet zitten? Met onze producten brengen we digitalisering en beweging samen, waardoor kinderen geprikkeld raken en gemotiveerd worden om in beweging te komen. Help jij mee om onze kinderen een gezonde toekomst te bieden?

Waarom ConnectAndPlay? Onze missie: in 2035 hebben wij 5 miljoen kinderen gemotiveerd om te leren, te bewegen en te spelen.

Dat is een groots doel, en dat kunnen wij niet alleen. Daarom motiveren we niet alleen kinderen, maar ook de mensen en organisaties die een grote rol in hun leven spelen.

Onderwijs

Wij integreren bewegend leren op alle basisscholen in Nederland. Dit doen we door middel van één totaaloplossing op het gebied van bewegend leren.

Kinderopvang

De kinderopvang is de uitgesproken plek om kinderen na schooltijd in beweging te krijgen! Onze bewegend leren oplossing voelt voor de kinderen als échte vrijetijdsbesteding, maar door de educatieve insteek van de spellen leren ze er ook nog eens van!

Zorg

De zorg is onze nieuwste innovatie sector. Voor verschillende zorgcentra onderzoeken we samen met specialisten hoe onze producten het beste kunnen worden ingezet als hulpmiddel voor behandeling van diverse gezondheid problemen.

Vrije tijd

Naast dat we kinderen helpen op school meer in beweging te krijgen, helpen we kinderen ook aan hun beweging te laten komen in hun vrije tijd. Ook op plekken als restaurants, hotels, speelparadijzen en winkelcentra zijn we actief bezig om kinderen zo veel en zo vaak mogelijk in beweging te krijgen.

Onze kwaliteiten

Ontmoet ConnectAndPlay

WE MOTIVEREN KINDEREN!

We motiveren kinderen om dagelijks te leren, te bewegen en te spelen. Hierdoor worden kinderen zowel mentaal als fysiek gezonder.

WE HELPEN JE ECHT!

Wij verliezen onze missie nooit uit het oog. Wij bieden niet alleen producten aan, maar zorgen echt voor een borging van bewegend leren in verschillende branches. Zoals bijvoorbeeld in het onderwijs. Dit doen we o.a. door het inzetten van workshops, platforms, training en consultancy.

BREDE ONDERSTEUNING

We ondersteunen organisaties die een grote rol spelen in het leven van kinderen door producten en diensten te leveren van hoogwaardige kwaliteit. Van tips voor ouders om bewegend leren thuis te kunnen doen, tot het schrijven van breed gedragen beleid op het integreren van bewegend leren voor onderwijsinstellingen.

ERVARING IN SERVICE

We bieden excellente service op het gebied van installatie & gebruik van de interactieve producten, door onze opgedane kennis en ervaring bij al meer dan 600 locaties in Nederland, België en Duitsland.

Waarom ConnectAndPlay? Onze missie: in 2035 hebben wij 5 miljoen kinderen gemotiveerd om te leren, te bewegen en te spelen.

Mark blijleven, Connectandplay

© 2020 Connectandplay

Built by Tris Roeleveld

Galileistraat 15

3029 AL, Rotterdam