Bewegend leren voor onderwijs, kinderopvang, zorg en vrije tijd.

ONDEK CONNECTANDPLAY!

Wij motiveren kinderen om in beweging te komen, en dat op alle momenten van de dag!

Onze missie is om kinderen te motiveren om te leren, te bewegen en te spelen – op alle momenten van de dag. Dit begint al bij meer beweging op school. Maar ook op de kinderopvang, bij zorginstellingen, én in hun vrije tijd. Waarom? We zien dat kinderen veel te lang en veel te vaak stil zitten, terwijl beweging juist van enorm belang voor hen is. 

 

Over Connect and play

Waarom ConnectAndPlay?

Het probleem:

Wist je dat 80% van de kinderen te weinig beweegt? Terwijl uit vele onderzoeken al naar voren is gekomen dat beweging juist ontzettend belangrijk is voor kinderen. Zo verbetert beweging de sociale, motorische en cognitieve vaardigheden. Daarnaast zorgt beweging voor:

  • een lagere kans op diabetes;
  • een verlaging van vetmassa en BMI bij kinderen met overgewicht en obesitas;
  • een versterking van botten en spieren;
  • én een verhoging van het gevoel van eigenwaarde.

Om maar een paar voorbeelden te benoemen. Kortom, de voordelen van beweging zijn gigantisch en het is dan ook eigenlijk onacceptabel dat zoveel kinderen te weinig beweging krijgen.

De oplossing:

Bewegend leren

Bewegen leidt tot een algehele verbetering van de fysieke en mentale gezondheid van kinderen. Daarnaast is bewezen dat beweging zorgt voor betere leerprestaties bij kinderen. Een win-win situatie. Bewegend leren zou de norm moeten worden voor kinderen van alle leeftijden. Om dit te bereiken willen we kinderen op alle momenten van de dag motiveren om meer in beweging te komen. Op school, op de kinderopvang, in zorgcentra én in hun vrije tijd. Maar hoe doe je dat als kinderen liever achter hun telefoon of tablet zitten? Met onze producten brengen we digitalisering en beweging samen. Hierdoor raken kinderen geprikkeld worden ze gemotiveerd om in beweging te komen. Help jij mee om onze kinderen een gezonde toekomst te bieden?

voor wie bestaat Connectandplay?

Wij hebben een groots doel. In 2035 willen wij 5 miljoen kinderen hebben gemotiveerd om te leren, te bewegen en te spelen.

Dat is een flinke doelstelling, en die kunnen wij niet alleen behalen. Daarom motiveren we niet alleen kinderen, maar ook de mensen en organisaties die een grote rol in hun leven spelen.

 

Onderwijs

Wat is de grote gemene deler voor kinderen? Onderwijs. Vrijwel ieder kind gaat naar de basisschool, waardoor dit dé logische plek is om beweging een prominent onderdeel te laten zijn in het leven van kinderen.

Kinderopvang

Onze innovatieve bewegend leren aanpak zorgt voor een veilige speel- en leer omgeving waar kinderen zelfstandig en met veel plezier kunnen ontdekken, bewegen, spelen, leren en creëren. Ideaal voor de kinderopvang!

Zorgcentra

Met onze producten worden niet alleen wachtruimtes een leukere en minder beladen plek, ook kunnen de producten worden ingezet als hulpmiddel voor diverse gezondheid problemen.

Vrije tijd

Beweging hoort niet te stoppen in de vrije tijd. Ook plekken als restaurants, hotels, speelparadijzen en winkelcentra kunnen hier een rol in spelen voor kinderen.

Onze kwaliteiten

Ontmoet ConnectAndPlay

WE MOTIVEREN KINDEREN!

We motiveren kinderen om dagelijks te leren, te bewegen en te spelen. Hierdoor worden kinderen zowel mentaal als fysiek gezonder.

WE HELPEN JE ECHT!

Doordat we onze missie nooit uit het oog verliezen bieden we niet alleen producten aan, maar zorgen we echt voor een borging van bewegend leren op verschillende gebieden, zoals bijvoorbeeld in het onderwijs. Dit doen we o.a. door het inzetten van workshops, platforms, training en consultancy.

BREDE ONDERSTEUNING

We ondersteunen organisaties die een grote rol spelen in het leven van kinderen door producten en diensten te leveren van hoogwaardige kwaliteit. Van tips voor ouders om bewegend leren thuis te kunnen doen, tot het schrijven van breed gedragen beleid op het integreren van bewegend leren voor onderwijsinstellingen.

ERVARING IN SERVICE

We bieden excellente service op het gebied van installatie & gebruik van de interactieve producten, door onze opgedane kennis en ervaring bij al meer dan 600 locaties in Nederland, België en Duitsland.

“Wij zijn pas tevreden als bewegend leren écht onderdeel is van het leven van kinderen. Te beginnen bij het onderwijs, maar ook daarbuiten.”

Mark blijleven, CEO Connectandplay

Neem hier contact met ons op!

Bel ons op 085-7603631

© 2020 Connectandplay

Built by Tris Roeleveld

Galileistraat 15

3029 AL, Rotterdam