Stage Multimedia & Design

Denk jij in beeld in plaats van taal? Zijn graphics ‘zeg maar echt jouw ding’ en lijkt je het leuk hier een groot publiek mee te bereiken? Zoek dan niet verder en reageer direct!

Over ConnectAndPlay

 

ConnectAndPlay levert interactief entertainment voor de ultieme klantbeleving. Denk bijvoorbeeld aan een beamer in het plafond, die games op de vloer van een winkelcentrum projecteert. Of aan een groot touchscreen aan de wand van een restaurant, waarop kinderen allerlei games kunnen spelen. Mooie producten die klanten aantrekken, langer laten blijven en laten terugkomen.

 

Onze klanten lopen uiteen van kleine ondernemers tot grote corporates. Denk aan fastfoodketens, horeca, recreatieparken, winkels en winkelcentra, ziekenhuizen, sportcentra, supermarkten et cetera. Kortom: allerlei locaties waar mensen hun (vrije) tijd doorbrengen en/of waar kindervermaak een rol speelt.

 

Bij ConnectAndPlay proberen we iedere dag zoveel mogelijk voor elkaar te krijgen. De afgelopen jaren zijn we flink gegroeid. We hebben nu een stevige basis in Nederland en Duitsland, goede partnerships met onze leveranciers en 300+ tevreden klanten. Om nu de volgende stappen te zetten, naar verdere groei in Europa, hebben we versterking nodig.

De stage

 

Je maakt deel uit van een klein en enthousiast marketingteam. Daar hou je je bezig met alle manieren waarop ConnectAndPlay zich aan de buitenwereld laat (of kan laten) zien: websites, mailings, promotiemateriaal, brochures, video’s, social media, et cetera.

 

Het komende half jaar willen we onze communicatiemiddelen flink aanpakken. Jij komt met frisse en gedurfde ideeën om deze visueel naar een hoger plan te trekken. Hoe breng je het interactieve plezier van onze producten over in een beeld, een video, een animatie, een website? Hoe sluiten we aan bij actuele ontwikkelingen en trends?

 

Je denkt niet alleen mee, maar gaat ook aan de slag om je ideeën realiteit te maken. Als volwaardig teamlid ervaar je alle facetten van het startup-leven, sta je in direct contact met de verschillende afdelingen en werk je zelfstandig onderdelen uit. Hoe je dat precies gaat doen, dat mag je lekker zelf weten.

Wie we zoeken

 

 • Je volgt een hbo-opleiding rondom multimedia en grafisch design, zoals Mediavormgeven, Creative Media of Communicatie & Multimedia Design.
 • Je bent creatief, maar ook commercieel. Je begrijpt dat het een het ander niet uitsluit, maar juist kan versterken.
 • Je ontwerpt graag voor websites en andere online kanalen. Talent op het gebied van video en animatie is een grote pré.
 • Je voelt je prettig in de dynamiek van een start-up. Je bent assertief, werkt oplossingsgericht en houdt van aanpakken. Je probeert graag dingen uit en bent altijd bereid om één project van verschillende kanten te benaderen.
 • Je doet wat je zegt en je zegt wat je doet. Je communiceert duidelijk en laat niet over je heen lopen. Je kunt uitleggen waarom je bepaalde keuzes maakt, en gaat graag in gesprek als collega’s daar andere ideeën over hebben.
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands. Duits en/of Engels is een grote pré.

Wat we jou bieden

 

 • Een uitdagende stage waar je veel kunt leren
 • Een enthousiast team en een no-nonsense werkomgeving
 • Een boeiende, innovatieve branche waar geen dag hetzelfde is
 • Ruimte voor jouw ideeën en alle vrijheid om je werk zo goed mogelijk uit te voeren
 • Vanaf je eerste dag verantwoordelijkheid en zelfstandigheid

Reageer nu!

 

Heb je het idee dat deze stage je op het lijf geschreven is? Dan horen we graag van je! Stuur je motivatie en cv per e-mail naar info@connectandplay.eu. Heb je een portfolio met eerder werk, dan zien we dat natuurlijk graag!

 

Voor vragen kun je altijd even bellen: 010 – 851 39 03, vraag naar Mark.