Ondernemende service monteur (fulltime, Rotterdam)

ConnectAndPlay gelooft in de kracht van ‘beleving’ om moderne klanten aan te trekken en daarbij kunnen wij jouw hulp goed gebruiken.

Ben jij ondernemend en heb je ervaring in de wereld van techniek en installatie? Zit ondernemerschap je in het bloed en wil jij graag het verschil maken voor je klanten? En ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Zoek niet langer en kom werken bij de leukste startup van Rotterdam: ConnectAndPlay!

Als Service Monteur ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de uitrol naar onze grootste klant, McDonald’s. Je rijdt gemiddeld tweemaal per maand een route van enkele dagen om installaties uit te voeren. Samen met je collega wissel je de routes af en zorg je ervoor dat onze klanten op het hoogste niveau geholpen worden.

Beschik jij over de vaardigheden van service monteur? 

ConnectAndPlay gelooft in de kracht van ‘beleving’ om moderne klanten aan te trekken en daarbij kunnen wij jouw hulp goed gebruiken. Daarom zijn we op zoek naar een Service Monteur die de volgende speciale vaardigheden bezit.

 • Zelfstandigheid en systematisch kunnen werken
 • Goede communicatieve vaardigheden in Nederlands en Duits
 • Verantwoordelijkheidsgevoel
 • Analytisch denkvermogen
 • Flexibele werkhouding
 • Afgeronde technische MBO opleiding
 • Opleiding media techniek, ervaring als AV monteur en affiniteit met IT is een pré
 • Beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en schrift is een pré
 • Bereid om te werken in het buitenland
 • Ten minste 2 jaar werkervaring
 • In het bezit van een rijbewijs

Ontdek de voordelen van werken bij ConnectAndPlay

Wij zorgen goed voor je – Wij regelen een prima pensioenovereenkomst, betalen je een marktconform salaris en zijn flexibel ingesteld. Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden, als wij ook op jou kunnen rekenen wanneer je werktijden een keer afwijken.

Wij leveren bovengemiddelde prestaties – We halen elke dag het beste uit onszelf. Want wie gelooft in klantbeleving, moet zelf ook gaan voor de beste klantbediening! Wij streven ernaar om altijd de verwachting van onze klant te overtreffen.

Wij winnen samen – We denken met elkaar mee, houden elkaar scherp en komen afspraken na. Wij werken samen met een winnaarsmentaliteit, en wanneer we winnen, vieren we gezamenlijk onze successen!

Wij doen niet aan strak en streng – Wel aan huiselijke, familiaire sfeer en humor. We verwachten wel dat jij zelf verantwoordelijkheid neemt over je werk en dat je elke dag gaat voor het beste resultaat.

Wij luisteren naar wat je te zeggen hebt – We doen er alles aan om jou een leuke en boeiende werkplek te bieden. We werken met uitdagende doelstellingen en horen graag jouw kritische mening over diverse zaken.

Wij zijn constant in beweging – Stilstand is achteruitgang, dus we verwachten van je dat jij je mannetje staat in onze wereld van snel veranderende concepten, veeleisende klanten en altijd nieuwe ideeën.

Wij groeien, dus jij groeit – Wij zijn continue bezig met de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. Het is voor ons belangrijk dat jij het beste uit jezelf kan halen, op eigen initiatief. Want alleen als jij groeit, kunnen wij groeien.

Over ConnectAndPlay

 

ConnectAndPlay gelooft in de kracht van ‘beleving’ om moderne klanten aan te trekken. We slaan een brug tussen on- en offline voor meer hospitality, meer ‘fun’ en meer interactie. Het resultaat: tevreden klanten en toekomstbestendige formats. Ons interactief entertainment trekt klanten aan, laat ze langer blijven en zorgt dat ze blijven terugkomen.

 

We zijn elke dag bezig om nieuwe concepten te bedenken die nog beter passen bij de behoeften van onze klanten, waaronder winkelcentra, retailketens, vakantieparken, indoor speeltuinen, fastfoodrestaurants en andere horeca.

 

In de afgelopen jaren hebben wij gewerkt aan een sterke basis in Nederland en Duitsland en vruchtbare lange-termijn partnerships met verschillende corporate klanten. In de komende jaren zetten we in op verdere consolidatie van de Nederlandse en Duitse markt, verdere groei binnen Europa en constante productontwikkeling om onze klanten een strategisch voordeel te blijven bieden.

Reageer nu!

Ben jij de Service monteur die wij zoeken? We nodigen je graag uit om te solliciteren voor 1 januari a.s. Stuur een bericht met je motivatie en je CV naar hendrikjan@connectandplay.eu.

Wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Hendrik Jan Lukien, Tel: +31 (0)10 851 3900 of hendrikjan@connectandplay.eu.