Operationeel binnendienstmedewerker (fulltime)

ConnectAndPlay gelooft in de kracht van ‘beleving’ om moderne klanten aan te trekken en daarbij kunnen wij jouw hulp goed gebruiken.

 

Hé aanpakker! Houd jij jezelf staande in de wereld van snel veranderende concepten, veeleisende klanten en altijd nieuwe ideeën? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zoeken een Operationeel binnendienstmedewerker die als eerste aanspreekpunt fungeert voor onze klanten: ze bellen jou met allerlei vragen over projecten en support vragen. Jij staat hen op prettige wijze te woord, registreert precies wat jullie bespreken en je zorgt ervoor dat alles geregeld wordt.

 

Als Operationeel binnendienstmedewerker ben jij onze “spin in het web” . Pre-engineering, support ondersteuning en projectbegeleiding zijn een de belangrijk onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden, maar je ondersteunt ook regelmatig op inkoop, voorraadbeheer en planning. Zodra je sales-collega een ondertekende offerte heeft, is het aan jou om het project naar volle tevredenheid af te ronden. Jij zet het project uit, stuurt collega’s aan binnen hun werkzaamheden, bent de contactpersoon voor de verschillende stakeholders, registreert wat er gebeurt en afgesproken wordt en stuurt eventueel bij.

Beschik jij over de vaardigheden van Operationeel binnendienstmedewerker?

  • Je hebt ervaring op het gebied van support, engineering, werkvoorbereiding en

projectmanagement

  • Een must: je spreekt en schrijft goed Nederlands, Engels en basis vaardigheden Duits.( Vanuit ConnectAndPlay zullen wij een bijscholing cursus Duits faciliteren). Je zult regelmatig bellen en e-mailen met onze Duits- en Engelstalige klanten en leveranciers;
  • Je doet wat je zegt en je zegt wat je doet. Je communiceert duidelijk en begrijpt hoe je goed

omgaat met klanten en leveranciers. Je vindt het belangrijk dat alle contacten op een nette,

prettige manier verlopen. Ook als daar soms lastige gesprekken tussen zitten;

  • Je bent georganiseerd en projectmatig sterk en hebt affiniteit met techniek en IT;
  • Je neemt als vanzelfsprekend ‘ownership’ over jouw projecten. Het maakt niet uit hoeveel losse

eindjes we bij je neerleggen, jij houdt het overzicht, brengt structuur en overzicht in je

werkzaamheden en zorgt ervoor dat de boel in orde komt. Daar kunnen we op rekenen;

  • Je laat het weten als je ruimte voor verbetering ziet en je bent altijd bereid om ook zelf bij te

leren. Je ziet hoe je terugkerende taken efficiënter kunt inrichten en vindt het belangrijk om met

collega’s te kijken hoe we als team zo goed mogelijk functioneren.

Ontdek de 7 voordelen van werken bij ConnectAndPlay 

 

Wij zorgen goed voor je – Wij regelen een prima pensioenovereenkomst, betalen je een marktconform salaris en zijn flexibel ingesteld. Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden, als wij ook op jou kunnen rekenen wanneer je werktijden een keer afwijken.

Wij leveren bovengemiddelde prestaties – We halen elke dag het beste uit onszelf. Want wie gelooft in klantbeleving, moet zelf ook gaan voor de beste klantbediening! Wij streven ernaar om altijd de verwachting van onze klant te overtreffen.

Wij winnen samen – We denken met elkaar mee, houden elkaar scherp en komen afspraken na. Wij werken samen met een winnaarsmentaliteit, en wanneer we winnen, vieren we gezamenlijk onze successen!

Wij doen niet aan strak en streng – Wel aan huiselijke, familiaire sfeer en humor. We verwachten wel dat jij zelf de verantwoordelijkheid neemt over je werk en dat je elke dag gaat voor het beste resultaat.

Wij luisteren naar wat je te zeggen hebt – We doen er alles aan om jou een leuke en boeiende werkplek te bieden. We werken met uitdagende doelstellingen en horen graag jouw kritische mening over diverse zaken.

Wij zijn constant in beweging – Stilstand is achteruitgang, dus we verwachten van je dat jij je mannetje staat in onze wereld van snel veranderende concepten, veeleisende klanten en altijd nieuwe ideeën.

Wij groeien, dus jij groeit – Wij zijn continue bezig met de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. Het is voor ons belangrijk dat jij het beste uit jezelf kan halen, op eigen initiatief. Want alleen als jij groeit, kunnen wij groeien.

 

Over ConnectAndPlay

ConnectAndPlay gelooft in de kracht van ‘beleving’ om moderne klanten aan te trekken. We slaan een brug tussen on- en offline voor meer hospitality, meer ‘fun’ en meer interactie. Het resultaat: tevreden klanten en toekomstbestendige formats. Ons interactief entertainment trekt klanten aan, laat ze langer blijven en zorgt dat ze blijven terugkomen.

 

We zijn elke dag bezig om nieuwe concepten te bedenken die nog beter passen bij de behoeften van onze klanten, waaronder winkelcentra, retailketens, vakantieparken, indoor speeltuinen, fastfoodrestaurants en andere horeca.

 

In de afgelopen jaren hebben wij gewerkt aan een sterke basis in Nederland en Duitsland en vruchtbare lange-termijn partnerships met verschillende corporate klanten. In de komende jaren zetten we in op verdere consolidatie van de Nederlandse en Duitse markt, verdere groei binnen Europa en constante productontwikkeling om onze klanten een strategisch voordeel te blijven bieden.

Reageer nu!

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een bericht met je motivatie en je cv naar hendrikjan@connectandplay.eu. Voor meer informatie kun je telefonisch of per e-mail contact opnemen met Hendrik Jan Lukkien, Tel: +31 (0)10 851 3900.