Over ConnectAndPlay

ConnectAndPlay levert interactief entertainment voor de ultieme klantbeleving. Een slimme mix van design, marketing en technologie, volledig geïntegreerd in uw interieur en merkstrategie voor maximaal resultaat.

ONZE MISSIE

Tijden veranderen. De grens tussen on- en offline vervaagt. Klanten eisen méér. ConnectAndPlay gelooft in de kracht van ‘beleving’. Dat vraagt om meer dan een gimmick of een likje verf. Met ons interactief entertainment bundelen we de kracht van design, marketing en technologie voor future-proof oplossingen die de klant verrassen en inspireren.

Voor de beste resultaten, snijden wij onze concepten toe op uw format en klantbehoeften en integreren wij ze naadloos in uw interieur en merkstrategie. Het resultaat trekt klanten aan, laat ze langer blijven en zorgt ervoor dat ze blijven terugkomen.

In een markt die volop in beweging is, blijven wij ons aanbod continu ontwikkelen. Van 360-graden installaties tot flexibele aansturing en van de nieuwste games tot branded content: samen leggen we de lat hoger. Met welke uitdagingen worstelt u? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Interactieve-vloer-Wely-opticien

ONS TEAM

CEO

Mark Blijleven

COO

Hendrik Jan Lukkien

Installatie-specialist

Ron Vogel

Installatie-specialist

Rashied Dahoe

Operationeel Manager

Wendy Brandt

Account Manager

Marcel van Moorselaar

Financieel Medewerker

Sylvia den Ouden

Business Consultant

Jeroen van den Bosch

Al jaren een uitstekende partner voor onze vastgoedlocaties.

Wouter van de Braak, Innovation Manager Wereldhave