Ondernemende Marketing en Communicatiemedewerker (fulltime, Rotterdam)

ConnectAndPlay gelooft in de kracht van ‘beleving’ om moderne klanten aan te trekken en daarbij kunnen wij jouw hulp goed gebruiken.

Hé aanpakker! Houd jij jezelf staande in de wereld van snel veranderende concepten, veeleisende klanten en altijd nieuwe ideeën? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zoeken een Marketing en Communicatiemedewerker die de verantwoordelijkheid neemt voor het uitrollen van onze visie, strategie en doelstellingen op het gebied van marketing en communicatie.

Als Marketing en Communicatiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het uitrollen van een online en offline marketingstrategie, voor zowel MKB- als corporate klanten, in Nederland en Duitsland. Daarnaast verzend je mailingen, digitale nieuwsbrieven, partner updates en andere uitingen. Je onderhoud onze websites, social media en blog en schrijft daarvoor zelf (web)teksten en productinformatie. Ook houd jij je bezig met het constant data gedreven optimaliseren van onze marketingactiviteiten.

Beschik jij over de vaardigheden van Marketing en Communicatiemedewerker?

ConnectAndPlay gelooft in de kracht van ‘beleving’ om moderne klanten aan te trekken en daarbij kunnen wij jouw hulp goed gebruiken. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe collega die flexibel, gedreven, eerlijk en enthousiast is en daarnaast over de volgende speciale vaardigheden beschikt:

  • Zelfstandigheid, maar ook een teamplayer;
  • Gestructureerd en weet goed te prioriteren;
  • Gek op technologie, data en innovatie;
  • Sterke communicatieve vaardigheden;
  • Spreekt vloeiend Nederlands en Engels;
  • Beheersing van de Duitse taal is een pré;
  • Heeft ervaring met copywriting, online marketing en WordPress;
  • Ervaring met design en tools als Photoshop en Indesign is een pré;
  • Heeft minimaal 3 jaar werkervaring in een relevante functie;
  • Heeft een HBO-studie afgerond (of HBO werk- en denkniveau) in een relevante richting.

Ontdek de voordelen van werken bij ConnectAndPlay

Wij zorgen goed voor je – Wij regelen een prima pensioenovereenkomst, betalen je een marktconform salaris en zijn flexibel ingesteld. Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden, als wij ook op jou kunnen rekenen wanneer je werktijden een keer afwijken.

Wij leveren bovengemiddelde prestaties – We halen elke dag het beste uit onszelf. Want wie gelooft in klantbeleving, moet zelf ook gaan voor de beste klantbediening! Wij streven ernaar om altijd de verwachting van onze klant te overtreffen.

Wij winnen samen – We denken met elkaar mee, houden elkaar scherp en komen afspraken na. Wij werken samen met een winnaarsmentaliteit, en wanneer we winnen, vieren we gezamenlijk onze successen!

Wij doen niet aan strak en streng – Wel aan huiselijke, familiaire sfeer en humor. We verwachten wel dat jij zelf verantwoordelijkheid neemt over je werk en dat je elke dag gaat voor het beste resultaat.

Wij luisteren naar wat je te zeggen hebt – We doen er alles aan om jou een leuke en boeiende werkplek te bieden. We werken met uitdagende doelstellingen en horen graag jouw kritische mening over diverse zaken.

Wij zijn constant in beweging – Stilstand is achteruitgang, dus we verwachten van je dat jij je mannetje staat in onze wereld van snel veranderende concepten, veeleisende klanten en altijd nieuwe ideeën.

Wij groeien, dus jij groeit – Wij zijn continue bezig met de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. Het is voor ons belangrijk dat jij het beste uit jezelf kan halen, op eigen initiatief. Want alleen als jij groeit, kunnen wij groeien.

Over ConnectAndPlay

 

ConnectAndPlay gelooft in de kracht van ‘beleving’ om moderne klanten aan te trekken. We slaan een brug tussen on- en offline voor meer hospitality, meer ‘fun’ en meer interactie. Het resultaat: tevreden klanten en toekomstbestendige formats. Ons interactief entertainment trekt klanten aan, laat ze langer blijven en zorgt dat ze blijven terugkomen.

 

We zijn elke dag bezig om nieuwe concepten te bedenken die nog beter passen bij de behoeften van onze klanten, waaronder winkelcentra, retailketens, vakantieparken, indoor speeltuinen, fastfoodrestaurants en andere horeca.

 

In de afgelopen jaren hebben wij gewerkt aan een sterke basis in Nederland en Duitsland en vruchtbare lange-termijn partnerships met verschillende corporate klanten. In de komende jaren zetten we in op verdere consolidatie van de Nederlandse en Duitse markt, verdere groei binnen Europa en constante productontwikkeling om onze klanten een strategisch voordeel te blijven bieden.

Reageer nu!

 

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een bericht met je motivatie en je CV naar mark@connectandplay.eu. Voor meer informatie kun je telefonisch of per e-mail contact opnemen met Mark Blijleven, +3110 8513903.