Speelzolders bij Landal GreenParks

Interactieve vloerConnectAndPlay verzorgde, in samenwerking met OT Design uit Nieuwegein, de speelzolders bij Landal GreenParks Ooghduijne en Reeuwijkse plassen. Onze interactieve vloer is een grote toegevoegde waarde binnen dit conecpt. Wij zijn dan ook erg trots op het eindresultaat!

Speelzolder
Speelzolder

ConnectAndPlay helpt met het maken van een geïntegreerde, samenhangende beleving die klanten aanspreekt. Kennis van de klant is hierbij een belangrijke factor, want we willen de verwachtingen altijd overtreffen. Wij verkopen niet alleen producten, maar een complete beleving. We worden tijdelijk een onderdeel van het team, geven integratie advies, verzorgen de pre-engineering en installatie en natuurlijk hebben we een uitgebreid aftersales traject en een support afdeling die 24/7 bereikbaar is.

Meer weten?

Meer weten over onze concepten en dienstverlening? Kijk rond op onze website, raak geïnspireerd en neem contact op voor meer informatie.