Specialist in kindervermaak

interactieve-vloer

Alles draait om beleving!

Wanneer je actief bent in de leisure branche, weet je het als geen ander: Alles draait om beleving! Kindervermaak speelt daarbij een zeer belangrijke rol. Immers, als de kinderen zich vermaken, hebben de ouders meer tijd voor andere dingen, zoals shoppen of een extra kop koffie. Wat kinderen het allerliefst doen, is nieuwe dingen ontdekken. Ze zijn constant op zoek naar uitdaging, verbazing en verrassing, of dat nu een klimtoestel is of.. een interactieve projectie!

Focus op kindervermaak

“Klanten verwachten uitstekende service en willen verrast worden. Beleving staat daarbij centraal. Wanneer je klant een slechte ervaring beleeft, ben je ‘m kwijt,” legt Marcel uit. “Wij richten ons primair op het bieden van schitterende belevingen voor kinderen, maar daarmee zorgen we indirect voor een fijne ervaring voor de ouders. Kinderen zijn in sterke mate bepalend voor het koopgedrag van hun ouders. Zijn de kinderen blij, dan zijn de ouders dat ook. Wij zorgen ervoor dat kinderen zich vermaken, zodat hun ouders de ruimte krijgen om hun inkopen te doen of een extra kopje koffie te drinken. Daarnaast brengen spelende kinderen leven in de brouwerij, en maken we dus sfeer met onze speelhoeken.”

Al sinds 2008 werken wij iedere dag aan de leukste kinderpleinen. Dagelijks vermaken onze producten ruimt 8.000 kinderen en in het weekend zijn dat er zelfs 20.000! We durven dus te stellen dat wij de specialist zijn op het gebied van kindervermaak. Wil je meer weten over onze concepten en dienstverlening? Kijk rond op onze website, raak geïnspireerd en neem contact op voor meer informatie.