Magic Table & Magic Floor bij McDonald’s Parkboulevard Rotterdam

Magic Table & Magic Floor bij McDonald’s Parkboulevard Rotterdam

McDonald’s Nederland heeft deze maand een prachtige nieuwe vestiging geopend in Bigshops Parkboulevard aan de Vierhavenstraat in Rotterdam. Het nieuwe restaurant bevindt zich onder het Dakpark en is stijlvol ingericht met natuurlijke materialen als hout- en steen.

Kinderfeestjes worden extra leuk!

Voor de kleinste klantjes hebben we de speelruimte mogen inrichten! De verjaardagskamer is voorzien van een interactieve vloer. Kinderfeestjes zijn er dus extra leuk! Ook in het restaurant hebben we een interactieve tafel mogen plaatsen. Erg mooi geworden!

 

 McDonalds Rotterdam Parkboulevard
 Vierhavenstraat 197, 3029 BB Rotterdam

 

Foto header: via  McDonald’s Rotterdam Parkboulevard op Facebook